Rebalancing sessies

Rebalancing sessies

Een Rebalancing sessie duurt ca. 1,5 uur en begint meestal met een oriënterend gesprek. Dit gesprek is bedoeld om bij jezelf stil te staan: hoe sta je er op dit moment voor, wat voel je in je lichaam, fysiek en emotioneel? Is er een thema waarmee je zou willen werken in de sessie?

Ik maak van de Rebalancing (massage- en aanraak)technieken. Deze variëren van gewrichtsontspanning tot diepe bindweefselmassage. 

Daarnaast maken we gebruik van gespreks- en ademhalingstechnieken om ook de geestelijke spanning aan te raken. Hoe dieper je lichaam ontspant, hoe rustiger het in je hoofd wordt, en hoe meer je energie kan stromen.

Je lichaam heeft vaak meerdere sessies nodig om meer te gaan voelen. Tijd om ruimte te geven aan je gevoel en een nieuwe balans te vinden.

Tarieven en vergoeding

Tarief: Een Rebalancing sessie van 90 minuten kost € 110,00. Zoals gezegd heeft het lichaam vaak meerdere sessies nodig voor het leert om meer te gaan voelen. Daarom bied ik een pakket aan van vijf behandelingen voor een bedrag van € 495,00 (in één keer te voldoen).

Vergoeding: Ik heb naast de opleiding tot Rebalancer ook de opleiding medische basiskennis afgerond. Op basis hiervan ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging LVNT (Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten). Mijn Rebalancing sessies worden daardoor door een groot aantal zorgverzekeraars (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Als je hier gebruik van wilt maken, dan raad ik je aan om bij je zorgverzekeraar na te vragen welke vergoeding zij hanteren. Of neem een kijkje op het vergoedingenoverzicht van de LVNT (je kunt hieraan géén rechten ontlenen).

Als je bij je zorgverzekeraar wilt navragen of ze mijn rebalancing sessies vergoeden, dan ik het handig om de volgende registratiegegevens van mij en mijn praktijk bij de hand te hebben:

  • AGB-code zorgverlener: 90107571
  • AGB-code praktijk: 90066703
  • Registratienummer LVNT: 18.035

Andere manieren voor een (gedeeltelijke) vergoeding:

• Via de werkgever: als jij als werknemer ziek bent of ziek dreigt te worden, heeft de werkgever er baat bij om je te ondersteunen in het herstelproces. Overleg daarom bij stress- en/of burnoutklachten met je werkgever of er bereidheid is (een deel van) de kosten te vergoeden.

JA, IK WIL EEN SESSIE BOEKEN

• Veel werkgevers hebben voor werknemers een budget voor vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling. Vanuit dit budget is vaak (gedeeltelijke) vergoeding mogelijk. Vraag dit na bij je werkgever.

Website gemaakt door: Dunico

Privacy verklaring

CONTACT