Traject: vind de Prachtvrouw in jou

Vind de Prachtvrouw in jou

Herken je dit?
Je zit niet lekker in je vel, voelt je misschien zelfs gevangen in je eigen leven maar hebt geen idee hoe je eruit moet komen. Je realiseert je dat je in de loop der jaren jezelf bent kwijtgeraakt omdat je jezelf eigenlijk altijd op de laatste plaats van je prioriteitenlijstje zet. Je wordt iedere ochtend moe wakker en hebt zelfs de energie niet om iets gezellig met een vriendin te doen.

Hoe zou het zijn om…
… ’s ochtends wakker te worden met zin in de nieuwe dag?
… in de spiegel te kijken en stralende ogen te zien?
… jezelf op de eerste plaats te zetten en
… te doen wat goed voor jóu is?

Klinkt best lekker he… en weet je: ook jij kan dit bereiken – en ik kan je daarbij helpen met het traject: vind de Prachtvrouw in jou

“Ik wil je bedanken dat ik mede door jou uit één van mijn diepste dalen weer omhoog ben gekomen.”

NEEM CONTACT OP

Vind de Prachtvrouw in jou is een traject van zes maanden, bestaande uit:

8 Rebalancing sessies (1 op 1) waarin we samen het contact herstellen tussen je hoofd en je lichaam, zodat je weer leert te voelen wat zich in jou afspeelt en waar je grenzen, verlangens en je kracht liggen.

Online meditaties, zodat je ook thuis in contact met jezelf kunt blijven

Wekelijks een contactmoment (telefonisch of per e-mail) waarin we checken hoe het met je gaat, waarin je je vragen en opmerkingen kwijt kunt en waarin je altijd een hart onder de riem krijgt.

Na dit traject zit je goed in je vel, sta je stevig met je voeten op de grond en vol in het leven, waarbij je hebt geleerd dat goed voor jezelf zorgen géén egoïsme is, maar een plicht naar jezelf.

Investering: voor dit traject betaal je € 995,00 (of vier termijnen van € 275,00). Voor de acht Rebalancing sessies is het bij veel zorgverzekeraars mogelijk om een gedeeltelijke vergoeding te krijgen uit de aanvullende verzekering. Ook is bij veel werkgevers de mogelijkheid om een traject als dit te vergoeden vanuit een vitaliteitsbudget of persoonlijk ontwikkelingsbudget.

Website gemaakt door: Dunico

Privacy verklaring

CONTACT