Verlang je naar meer innerlijke rust en ruimte voor jezelf? Laat mij je daarbij helpen!

Herken je dit?

Je werkt hard, bent druk met baan en gezin en daarbij vergeet je om jezelf op de eerste plaats te zetten. Je doet je uiterste best om alle ballen in de lucht te houden en – eerlijk is eerlijk – het lukt je ook. Maar wel ten koste van jou. Je wordt ’s ochtends moe wakker en hebt de energie niet om te gaan sporten of zomaar eens met een vriendin iets te drinken. Je hebt pijn in je rug of in je hoofd, en de huisarts schrijft pijnstillers voor omdat er geen lichamelijke afwijkingen te vinden zijn.

Dit zit je niet lekker, je voelt je misschien zelfs een aansteller. Ziekmelden doe je niet, maar je voelt ook dat dit patroon zo niet langer kan. Je hebt al eens een burnout gehad, en je hebt jezelf beloofd dat nooit meer te laten gebeuren.

En je weet: als er niets verandert, komt die burnout er keihard weer aan.

Het kan anders

Hoe zou het zijn als je ’s ochtends wakker wordt en zin hebt in de dag die voor je ligt? Dat je tot diep in je ziel weet dat goed voor jezelf zorgen géén egoisme is – integendeel: dat je veel beter voor een ander kunt zijn als je eerst goed voor jezelf bent. En weet je, je hebt het allemaal al in je. Wat je nodig hebt, is dat je weer leert voelen. Je energie, je grenzen, je liefde voor jezelf en voor het leven. En, heel belangrijk, om dat wat je voelt, weer te vertrouwen.

LAAT MIJ JE HELPEN

Dit schreven mijn cliënten:

Ik wil je bedanken voor onze ontmoetingen. Ze hebben me veel gebracht en ik heb stappen kunnen zetten, inzichten gekregen en vooral mijn hart weer laten voelen. Dankjewel lieve vrouw voor je warmte, begrip en toewijding. Het heeft me ontzettend goed gedaan. Ik blijf onderweg en weet je altijd de vinden mocht de balans weer zoekraken" (Bea, 50)

Website gemaakt door: Dunico

Privacy verklaring

CONTACT