Massage bij Kanker

De diagnose kanker, in welke vorm ook, in welke fase ontdekt ook, is een mokerslag. Je wereld staat op zijn kop, alles staat (even) stil, je bestaan wordt helemaal gericht op behandelen, curatief of palliatief. Je bent patiënt, en bij iedere (professionele) aanraking wordt er iets van je verwacht – het leven bestaat uit moeten.

Een andere manier van aanraken kan dan een ontspannende werking hebben: aanraken zonder oordeel.  Juist in een periode waarin er alleen sprake is van ‘functioneel aanraken’, zoals onderzoeken, operaties e.d. kan dat heel fijn zijn.  Tijdens een ontspanningsmassage is er zeker ruimte en aandacht voor je emoties en wat de ziekte met je doet.  

Kort gezegd: massage bij kanker is erop gericht om jou te helpen ontspannen. Het is een zachte, liefdevolle aanraking die wordt afgestemd op jouw wensen en verlangens. Tijdens het consult hoef je even h-e-l-e-m-a-a-l niets.

Voorafgaand aan de eerste afspraak vul je een uitgebreid intakeformulier in. Aan de hand hiervan maak ik een massageplan dat afgestemd is op jouw situatie.

Kosten

De kosten voor een consult van een uur bedragen € 70,00.

Website gemaakt door: Dunico

Privacy verklaring

CONTACT